Vaikų mediniai nameliai su priedais

Artėjant ilgiems ir šiltiems vakarams bei pačiam smagiausiam vasaros sezonui, norisi jog vaikai visą tą laiką išnaudotu naudingai ir atostogos nuo mokyklos bei nuotolinio mokymo būtų praleistos kitaip nei vėl žiūrint į kompiuterio ekraną žaidžiant žaidimus ar visą dieną žiūrint įvairiausius filmukus. Visi klausite turbūt tai kaip to pasiekti? Tereikia vaikus sudominti, kuo ilgiau laiko praleisti gryname ore, tai naudinga ne tik akims paiilsėti, tačiau gaudant saulės spindulius, gauna ir vitamino d, kuris naudingas imunitetui ir gerai savijautai!  Taigi kaip sudominti atsakymas labai paprastas, jeigu turite savo kiemą, išnaudokite jį! Vaikai tikrai neatsispirs svajonei- vaikų mediniai nameliai savo kieme, kuris dar turi ir visą žaidimų aikštelę ir gali pavesti didele pramogų zoną tiek patiems mažiausiems, tiek jau šiek tiek vyresniems.

vaikų mediniai nameliai

Namelio komplektacijos

Galite vaikų mediniai nameliai su priedais susikomplektuoti pagal vaikų poreikius ir pritaikyti netgi skirtingo amžiaus vaikams, kurie auga jūsų šeimoje. Jeigu turite dar labai mažą vaikutį, galime rinktis supynes, kurios skirtos patiems mažiausiems, vos pradėjusiems sėdėti arba rinktis lizdą, kuris skirtas ne tik vyresniems, bet ir visai kūdikiams, kuriuos į jį galime paguldyti ir švelniai palinguoti.

Jei renkatės į komplektaciją smėlio dėžė, tai vienas iš labiausiai tinkančių pasirinkimų bet kokio amžiaus vaikui, pradedant nuo dvimečių, kuriuos tik reikia prižiūrėti jog nevalgytų smėlio pyragų ištikrųjų ir baigiant dešimtmečiais, kurie mielai stato smėlio miestus ir ištaigingas pilis. Tad jeigu norite pačios smagiausios dovanos savo vaikams, kuri dar ir būtų naudinga sveikaitai, nes ne tik skatins aktyviai leisti laiką ir fiziškai daugiau pajudėti bet ir suteiks norą kuo daugiau laiko praleisti gryname ore ir mėgautis vasaros privalumais.

Užsakymo pateikimas nameliui įsigyti

Jeigu jau išsirinkote jums patinkanti vaikų mediniai lauko nameliai, nedelskite užsisakyti, vasaros sezono metu gamybos ir pristatymo terminas ženkliai išauga, tad jog nereiktų pusę vasaros paleisti vėjais ir laukti aikštelės, užsisakykite jau dabar ir tik prasidėjus šiltiems orams, mėgaukitės nuosava žaidimų aikštele savo kieme!

Nepamirškite jog mediniai nameliai kainų diapazonas svyruoja nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių eurų, todėl kiekvienas ras sau tinkamą namelį.

2 komentarai apie “Vaikų mediniai nameliai su priedais”

  1. Atgalinis pranešimas: Nameliai vaikams iš medžio priežiūra nereikalauja daug dėmesio

  2. Atgalinis pranešimas: Lauko nameliai vaikams puiki pramoga gryname ore visų amžių vaikams

Komentarai yra išjungti.